Το Brow Lift είναι η νέα hot τάση στα φρύδια που θα λατρέψεις

Το Brow Lift είναι η νέα hot τάση στα φρύδια που θα λατρέψεις

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018

Γράφει η nail arist, Άννα Αλμπάνη

Αν βλέπεις παντού στο Instagram φωτογραφίες με fluffy, καλοσχηματισμένα, "φτερωτά" φρύδια και θες και εσύ,  σου έχουμε τη λύση. Ονομάζεται 4d brow lift και είναι η πιο πρόσφατη - τώρα που συμβαίνει- τεχνική που εφαρμόζεται σε φυσικά φρύδια. Δεν είναι επεμβατικό, δεν σχετίζεται με το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή το τατουάζ φρυδιών και το αποτέλεσμα είναι, χωρίς ίχνος υπερβολής, εντυπωσιακό. 

Το 4D Brow LIft, απευθύνεται σε όσες/όσους  επιθυμούν να τονίσουν την φυσική ομορφιά τους και να ενισχύσουν το σχήμα των φρυδιών τους. Η εφαρμογή ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική φορά, χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες. 

Η εφαρμογή χωρίζεται σε 2 βασικά στάδια: το ένα είναι η ανόρθωση τριχών και το 2ο η μετέπειτα η βαφή μακράς διαρκείας, ένα συνδυασμός που τελειοποιεί το χρώμα και το σχήμα, παρέχοντας όγκο και φυσική πυκνότητα.
Η τεχνική αυτή λοιπόν, όχι μόνο ενισχύει το χρώμα και την πυκνότητα αλλά λειτουργεί ευεργετικά στο βάθος της τρίχας των φρυδιών και του δέρματος, καθώς η σύσταση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται είναι εμπλουτισμένη με κερατίνη και φυτικά έλαια. 

Σε έπεισα; Αν σε ενδιαφέρει, ακολούθησε το @perfecttouch_permanent_makeup για λεπτομέρειες!

ALBANH-SIGN_copy_2.png

footer roula

Sign Up